Consultanta fiscala

Conditiile de instabilitate legislativa din ultimul timp precum si tendinta societatilor de a se proteja de riscuri au facut ca sfatul unui consultant fiscal sa fie mai mult decat necesar. Fiscalitatea nu se mai poate gestiona din zvonuri sau indicatii ale unor persoane care din dorinta de a face pe plac patronului dau solutii neprofesionale. Specialistii nostri va pot ajuta sa inaintati prin hatisul legislativ fiscal si contabil din Romania punandu-va totodata la curent cu toate noutatile legislative.

Echipa noastra specializata in taxe si impozite ofera consultanta profesionala pe teme legate de impozitul pe profit, taxa pe valoarea adaugata,

impozitul pe venitul global, impozitul pe veniturile nerezidentilor, datorita experientei acumulate in timp atat in cadrul finantelor publice si controlului financiar de stat cat si activand in functii de conducere la companii private din tara.

TVA societati nerezidente

Odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, am dezvoltat serviciul de consultanta fiscala privind inregistrarea in scopuri de TVA in Romania a persoanelor juridice nerezidente. Astfel, asiguram asistenta atat pentru inregistrare cat si pentru pentru indeplinirea obligatiilor fiscale generate de statutul de persoana inregistrata in scopuri de TVA in Romania.

Contactati acum echipa Audit One pentru a beneficia de servicii de inalta calitate