Clienti

Printre clientii Audit One se numara filialele locale ale companiilor multinationale, firme si institutii romanesti. Nimeni nu poate vorbi mai bine despre calitatea serviciilor unei companii decat clientii acesteia.
Pentru acest motiv va prezentam opiniile unor clienti care au avut amabilitatea de a ne permite publicarea numelor lor pe site-ul nostru.

ABN AMROMircea Ionescu, ABN AMRO Bank

Stimata Doamna Ana Dinca, Am vizitat acum cateva clipe site-ul dvs. si am ramas chiar impresionat: este mult, mult mai bun, mai aerisit, mai usor de utilizat, mai util, mai practic decat peste 90 % dintre site-urile companiilor romanesti. Are si marturii ale clientilor multumiti, si posibilitatea de a te abona la stiri gratuite oferite prin email, ce mai? E super! Felicitari!
Inthelrom AutomotiveMihaela Ulian, INTHELROM AUTOMOTIVE

Stimate doamne,
Doresc sa va multumesc inca o data pentru ocazia pe care mi-ati oferit-o de a participa la Seminarul de Fiscalitate organizat de firma dumneavoastra.
Temele abordate au fost deosebit de interesante, eu personal am invatat foarte multe lucruri si astept cu nerabdare intalnirea urmatoare. Am avut de asemenea ocazia sa intalnesc oameni deosebiti si printre participanti.
Si, nu in ultimul rand, felicitari pentru organizarea impecabila!
Frans MaasDragos Geletu, Frans Maas Romania

Doamna Dinca, va scriu doar pentru a va multumi Dvs si echipei Audit One pentru zilele placute petrecute weekend-ul trecut la Brasov. Sunt convins ca fetele au plecat cu ceva mai multa experienta profesionala decat inainte de Seminar si aceasta le va folosi in viitor.
RomsysCorina Danescu, Romsys

O parte dintre colaboratorii mei au urmat un curs de Standarde Internationale de Contabilitate organizat de Audit One si au fost incantati de prestatia oferita de firma dvs. De aceea, va adresez rugamintea de a ne informa ori de cate ori organizati cursuri, seminarii sau alte forme de instruire...
LindabCristian Prajitura, Lindab

Stimata Doamna Ana Dinca, in primul rand vreau sa va multumesc in mod deosebit pentru serviciile oferite, in special pentru spetele de fiscalitate. Am sa va spun, fara modestie, ca am lucrat cu marea majoritate a companiilor din Big 4. Insa, pregatirea consultantilor dumneavoastra, solutiile oferite, promptitudinea raspunsurilor si tarifele practicate va situeaza cu mult peste concurentii mentionati. Va felicit si imi exprim dorinta de a aduga inca un an la colaborarea dintre companiile noastre.
MidocarDana Ionescu, Midocar

Va multumim mult pentru cursurile pe care le organizati, pentru informatiile primite prin posta electronica . V-am vazut si la televizor , era prima data cind nu ma puteam deslipi de ecran , si eram mandra ca intr-o perioada atat de involburata legislativ, exista si specialisti care fac cinste acestei categorii, si ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc.
dokaNicoleta Peticaru, Doka Romania Tehnica cofrajelor SRL

Stimata Doamna Ana Dinca,multumim pentru competenta echipei trimise de dumneavoastra pentru auditarea situatiilor financiare la 31.12.2005.
Sorina Donisa, APT Resources & Services

Vreau sa adaug ca inseamna foarte mult pentru noi faptul ca va avem alaturi si va felicit pentru echipa pe care o aveti si pentru profesionalismul cu care va desfasurati activitatea.
Mihai Alexie, ANDAMI COMP SRL

Va multumesc foarte mult pentru amabilitatea de a raspunde intrebarilor noastre, chiar daca nu facem parte dintre clientii Dumneavoastra. Va asigur ca promtitudinea si calitatea raspunsului Dvs. si ale buletinelor informative pe care ni le transmiteti constituie un argument foarte puternic in analiza societatilor pe care le vom contactata in viitor pentru consultanta.
Daniela Teodorescu, Persoana Fizica

Ma bucur grozav pentru descoperirea sit-ului pe care astazi l-am accesat. Se mai intampla in Romania lucruri bune? Chiar daca doar in plan contabil, legislatia se pare ca se misca, dar nu indraznesc sa ma bucur complet, fiindca nu sunt sigura ca nu ramane ce e de facut, doar pe hartie...Dar, in fine, nu e treba mea; oricum, e suficient sa stiu ca mai sunt oameni in tara asta care doresc sa mai schimbe cate ceva-ce se mai poate. Va multumesc pentru posibilitatea de a mai invata cate ceva nou si doresc sa va ajute Dumnezeu sa mergeti mai departe.
Elena Craciun Vanatoru, Persoana Fizica

Am vazut pagina de internet cu prezentarea firmei pe care o conduceti si vreau sa primiti felicitari pentru modul in care ati realizat prezentarea si mai ales pentru intreaga activitate. Se vede straduinta pentru lucrul bine facut.
George Loloiu, CCR Logistics Systems RO SRL

Doresc sa va multumesc pe aceasta cale pentru modul in care a decursul auditul financiar CCR REBAT anul acesta.

Aveti o echipa puternica si chiar tinerii dvs. angajati merita un cuvant de lauda prin modul profesionist de abordare a aspectelor discutate.

Seniorii pe care ii cunosteam deja de anul trecut sunt oricum in clasa profesionistilor si mi-a facut o reala placere sa ii avem in echipa de audit anul acesta.